15 Aralık 2009 Salı

Volkswagen Pick-up Amarok'un Resimleri, Hakkında Bilgi,

Merhaba sayın ziyaretçilerimiz.

>> Bu gün sizlere Volkswagen'in yeni çıkarmış olduğu Pick-up serisinden Amarok adlı bir araç çıkardığını sizlerle paylaşmak istedim.
>> Amarok gücü, sağlamlığı, dayanıklılığı ve üstünlüğüyle etkileyici bir figür. Bu isim aynı zamanda bu aracın büyük pazarları olan Brezilya ve Arjantin'de konuşulan Roman dillerinde "taşları sever" anlamına geliyormuşBu ülkelerde pick-up araçları çok yönlülüğü nedeniyle hem eğlence hem de ticari amaçlı olarak büyük ilgi görüyor.

Amarok aynı zamanda Volkswagen için yeni bir araç sınıfına giriş anlamına geliyor. Volkswagen Ticari Araç CEO’su Stephan Schaller yaptığı açıklamada, " Bu isim bu sınıfta standartları yükseltecek pick-up aracımızın özelliklerine tam olarak uyuyor. Amarok, markamızı daha da uluslararası bir boyuta yükseltiyor.

Sıfırdan üretilen Volkswagen Amarok, dört tekerlekten çekişe sahip çift kabinli bir pick-up olarak pazara sunulmaya başlanacak. Araç sadece en gelişmiş, sağlam mühendislik özelliklerini değil, aynı zamanda verimli motorları ve güncel Volkswagen tasarımının izlerini de taşıyor. Motorda gelecek neslin en gelişmiş teknolojiye sahip, güçlü ve verimli common rail turbo dizel enjeksiyon (TDI) sistemi kullanılacak. Amarok’un yakıt tüketimi ve egzoz atıkları pick-up kategorisindeki yeni en iyi değerleri oluşturacak.

Amarok’un önce 2010 yılında Güney Amerika’da ardından Avrupa ve Afrika ile Avustralya'da sunulması planlanıyormuş.

Şimdi Resimlerine Geldik ;)

<<<>
Görüntülemek İçin Üstüne Tıklayınız. >>>>


Volkswagen Pick-up Amarok'un Resimleri, fotoğrafları, hakkında, özellikleri, bilgileri, Volkswageninin jip arabası, yeni çıkan jipi, fotoları,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kutusuna Düşüncelerinizi Yazdıktan Sonra Yorumlama Biçimini Adı / URL veya Anonim Olarak Değiştirin ve Göndere Basınız.