11 Aralık 2009 Cuma

Adını Sen Koy Film Fragmanı İzle, Konusu, Senaryosu,

Merhaba netoku ziyaretçileri,
4 Aralıkta vizyona giren Adını Sen Koy filminin senaryosu, oyuncuları, film fragmanı gibi bilgiler paylaşacağım.


Filmin Konusu :

Yapımcılığını Elizi Film’in üstlendiği “Adını Sen Koy”, müzisyen, yazar kimlikleriyle de tanıdığımız Tuna Kiremitçi’nin ilk uzun metrajlı filmi. Senaryosu da Tuna Kiremetçi'nin imzasını taşıyan filmin konusu şöyle:

Can, delice sevdiği Aybige ile bir hafta sonra evlenecektir. Ama hayatının kadınını çocukluk arkadaşı Ilgaz’la tanıştırdığında, garip bir şey olur: Ilgaz’ın Aybige’ye karşı tutumu, şaşılacak kadar soğuktur. En güvendiği arkadaşının bu tavrı, Can’ın nişanlısından kuşku duymaya başlamasına, Aybige’nin de huzursuz olmasına yol açar. Ama Ilgaz’ın intihar saplantılı ağabeyi Harun çıkagelince, olayların seyri birdenbire değişir. Beklenmedik sırların açığa çıkmasıyla nikâhtan önceki son hafta Aybige, Can ve Ilgaz için hayatlarının sınavına dönüşecektir..(alıntı)

Film Oyuncuları :
Melis Birkan, Ahmet Mümtaz Taylan, Itır Esen, Cemal Toktaş, Ali İl, Gülen Karaman, Burhan Şeşen, Funda Şirinkal,

Adını Sen Koy Filmi Fragmanı İzle,

Adını Sen Koy Filmi, Fragmanı İzle, Kesintisiz Fragman İzle, Adını Sen Koy Filminin Senaryosunu Oku, Konusu Ne, Hakkında Bilgi, Adını Sen Koy Oyuncuları, Filmden Kareler, Adını Sen Koy İzle, Fragman Ücretsiz İzle, Kesintisiz, Online İzle, Hq İzle,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kutusuna Düşüncelerinizi Yazdıktan Sonra Yorumlama Biçimini Adı / URL veya Anonim Olarak Değiştirin ve Göndere Basınız.